Tuesday, May 24, 2011

Edisi sengal-sengal badan

Sebenarnya sejak dari semalam lagi the whole day tekak perit, then mcm ade kahak semua. Lebih2 lagi sebab puasa kan.
Since arini x puasa so ingatkan dah oke la, minum air suam, minum semua yg panas2 belake.makan pun mee rebus tengahari td.cume masa lunch tu x dapek nak ditolong telah memesan jus epal. x pe lah x de org yg tegar nak bebel kan.

balik2 opis nak naik solat badan rase x larat sangat. lenguh semua sendi2 especially tang kaki, lutut. nak jalan naik tangga pun rase nak berhenti je.tapi gagahkan jugak sebab arini my turn kene present tuk Kursus Dalaman. mmg la suara menten je ,baca notes sampai 16 pages. tp badan dah seram sejuk.
jari dah lenguh2. byk sms x reply, apentah lagi nak buat keje.duk melepek je kat cubicle.

Time nak balik td mmg x larat sangat macam nak tido je kat depan kaunter tu. budak2 opis yg hold my hands pun ckp panas gile. dia rasa panas dr dalam badan.i dunno why. nak demam agaknya.

so decided tuk lalu jalan yg x sebuk n mendamaikan fikiran(tipu...ade org mabuk bwk kete td masuk lane org ,nyaris terbabas masuk gaung semak aku elak td).ni sampai umah, tunggu my mum n my sis blk dr pasar malam.nak mkn,then makan ubat n have a good rest. serious penat sangat arini x tau apsal.

1 comment: