Friday, December 19, 2014

Wednesday, December 17, 2014

keputusan sendiri

susah kan kalau asik ada yang nak tentukan hidup orang lain..

im not used to that.

and im comfortable to live by myself

org kate kite pon perlu byk masa untuk diri sendiri kan..

oke..

misi mencari masa untuk diri sendiri lah skarang ni..


tapi dari kelmaren lagi bos suh OT sampai Ahad ni.. everyday..
camne tu

Sunday, December 7, 2014

pening

keje melambak.. semua last minute..
ujung2 kene dtg opis time weekend.
senak la asik nak jaga hati org kan...

kite disuruh prepare dokumen..
part dia dokumen pon x buka n check lagi..
bile bitau kite dah kat opis
dia boleh pulak selamba cakap dia kat luar mebi malam br blk rumah
abistu aku yg dikerah suh dtg pg2 buta gi opis di ari Ahad ni ape ke jadahnya!!!!!?


tak pe lah arini ko kat atas bulilah yang bawah2 ni
esok lusa tak selalu ko mendongak langit
ingat ye rumput yang ko pijak tu

masih di opis jam 9.02pm

Thursday, December 4, 2014

kalut

semua classmates di Dungun dah register subject..
me belum lagi sbb tunggu surat.
tanya course coordinator dia ckp Jumaat ni(esok) baru INED meeting..
aiyya.. 14hb hokey last regist.
mana nak g buat card baru amik sticker agak2 la kan

Tuesday, December 2, 2014

Operasi Sayangi Dia

Operasi of the month sempena nak menganjak ke tahun 2015 adalah sayangi dia - Diri Anda

so prepare for a good start on 2015 (lantak lah tahun baru kalendar Masehi pon)

yang penting kemahuan untuk berubah ke arah lebih baik.. ye dak?

listing:

1) Mau kurus (seumur hidup pon yg ni duk no 1)
2) Mau sihat
3) Mau kaya (bukan kayap)
4) Mau cantek berseri2 dalam kate lain x mo jadik hodoh kih kih..(ni Oja punya pasal telah mempengaruhi aku)

Buat ape tunggu orang sayang kita, kasihan kat kita. kerana dia adalah dia dan bukan diri kita.

let be selfish.
yes.. jom jual ikan..