Friday, January 25, 2013

Pesan Tok Wan

i met with my Tok Wan, the one n only grandma yang masih tinggal.

She asks too much but i play as good granddaughter so i just smile without any
rude reply. that one of my resolution nak bertambah umo ni.

Antara nasihat dan pesanan2 Tok Wan:

1) Get married so u will have children to look after u. eventhough x semua anak tu jenis gratefull. huhuhuhu

2) please diet (hahhahaha mmg diakui agak berisi mcm dh gained weight dlm 3kg mcmtu)

3) get a 'driver'. actually this one referring to no 1 tu. nak suh aku kawen..
oke. resolution besday ke 32 ni nak bertemu jodoh buleh? hahahaha

Friday, January 11, 2013

Tahun 2013

Hope it's no too late to wish Happy New Year 2013.

Awal2 tahun saya dah bercuti, minggu kedua tahun 2013 baru masuk opis.

Bukan, bukan cuti sakit. Cuti membuang sakit-sakit. ( hahahahaha)

Sudahnya balik bercuti memang sakit teruk. Demam panas, selsema (sampai saat menaip ni pon), batuk-batuk berkahak(seksa x cukup tido). Tapi gagahkan jua pegi keje.
walopun sudah tahu sangat tak best ke opis semenjak dua menjak ni,

Tahun 2013 bagi saya (setakat saat blog ini ditulis) sangat tidak best. Sangat stress. (i hate that).

Let it be lah. kalo agak2 tekanan darah dah naik saya harus gagahkan diri bersemuka dengan pihak atasan mohon tukar department mungkin.




Namun, saya amat berharap 2013 membawa banyak perubahan kepada kehidupan saya. sesuatu yang lebih baik dan lebih membahagiakan