Friday, November 22, 2013

pre-vacation. OMG its 16 days left

Assalamualaikum.

Dear Diary,

i could not hide my excitement and keep listing what to bring and when to change the Ringgit Malaysia.
Beside all the circumstances which may interrupt mu excitement i still feel worry when i read review from internet about HCM and all about.

Takut beb.takut kene paw dengan kastam. like my mum's advice, baca doa banyak2. kali ni angkut 3 orang plak anak2 wek.
keep listing all the tips n the do's n don't during our vacation.

so petang ni kene gi cari bagpack sbb yg ada dah koyak masa blk dr KL aritu. maklumlah beg tu pon dah lama since 2009 (before i met HIM n now nearly 4year++).

all the pesanan n kiriman barang are STRICTLY prohibited. its all about family vacation.titik.


~cuti dah lulus
~permohonan ke luar negara dah lulus

**travel insurans je x siap2 lagi.. adoila.. ape ke lembab ejen insuranse ni

Saturday, November 16, 2013

Merepek repekan termerepek

hahaha tajuk pon dah nampak mengong!!!

bukan ape. nak meroyan kat FB malas la plak.. kat twitter pon malas.
so merepek kat blog sendiri je la kan.

kisah opis
------------

big bos kene transfer. short notis . seminggu je. n ade geng2 aku yg kami sama2 nak ke vietnam pon kene transfer sementara ke negeri2 lain. OMG. dugaan betol kan. geng ketat aku plak tu.. tension makngah.

kelas start sehari lepas aku blk dr vietnam..
tiket flight ke langkawi bulan 2 tahun depan dah booked tuk 3 org. hotel/chalet dgn kete x book lg.

pastu duk sneyap2 je la kan. menabung blk br boleh nak merepek buat schedule gi USS balik.

Friday, November 1, 2013

Alhamdulillah

Semalam mimpi pelik2 pasal si dia dan juga kawan2 opis.
bangun pukul 5pg td tgk msg whatsapp byk gile.
rupenya result dah disent kat emel oke.

boleh tak lepas solat Subuh ku sambung tido balik. sebab hujan lebat.
n around half an hour td br berkesempatan check emel.

Alhamdulillah.
Alhamdulillah
Alhamdulillah

berkat study group dgn kawan2 berkat berkelah ramai2 kat tepi pantai sebelum exam
n berkat doa2 mak,kawan2 dan pensyarah.

Alhamdulillah again