Monday, August 15, 2011

sentap

entry title pun x semenggah kan..
dtg keje pagi2 elok je..walopun pg2 kat depan opis sakit telinga aku dgr mcm2 org duk mengata kat bawah tu.

Naik atas.niat arini nak jumpe dgn ex-opismate masa kat cyberjaya dulu..diorg ade 2 org yg kene transfer ke Terengganu.tapi x berkesempatan.(dont ask why)

tapi bukan sebab itew Makngah sentap ye..NO NO NO..

bile ade org yg GILA KUASA n sgt sombonk n very the rude.x payah tanya lah dia buat ape. tapi mengingatkan aku tgh puasa je td aku tahan je mulut ni dr maki hamun kan..x pasal2 lak karanga rini puasa just lapar n dahaga je..kan rugi kalo mcm tu.

BUT, i will remember. ade sesetengah org ni dia x reti nak bergaul dan bersosial antara rakan sekerja kot. dia main cakap ikut sedap mulut.otak buh kat tapak kaki agaknya. pastu boleh lak duk buat2 x ingat dan mungkin dia harap org dah lupe semuanya sebegitu cepat mcm dia duk kelip2 mata dgn maskara tebal dia tu.

sebab tu org ckp, to forgive mungkin senang, tapi to forget..susah woo..hati terguris terluka kalau buh ubat iodin pong..parutnya masih ada..susah plak nak go cr produk nak ilangkan parut.

ditambah2 dgn makngah x brape nak ckp tido sebab terjaga jam 3.30pg td lepas mimpi ade ular sawa besor masuk dlm umah..jenuh aku halau n tutup sliding door tetap jugak dia ade dlm umah..apsal ntah..harap2 dijauhkanlah mana2 anasir jahat dan kurang baik dlm keluarga makngah.

cess, ade budak Selangor yg kene transfer ckp aku makin 'sehat' lepas blk Trg ni..nak nangis

ni pix smalam. before gi bukak puasa ngan geng2 ketat


notakukukaki::i need to sleep n mimpi camne nak kurus lg..wakakaka

8 comments:

  1. wah mak ngah gebuz nyeee comel je mak long tgk kihkihkihkih...psst mimpi ular ek??? ada org nak masuk minang kot kihkihkihkih....

    ReplyDelete
  2. terlebih gebus tu..dh masuk katogeri kueh apam dah..hahaha..br turun 2kg neh bulan puasa..

    ReplyDelete
  3. xyah le kurus2 kalau tak sihat

    janji kita sihat noks

    ReplyDelete
  4. ni nak menyihatkan abdan la..sebab tu nak kurus sket.

    ReplyDelete
  5. Ija cunnya! Keep it up! Ur skin flawless too! Apa rahsianya? Hihi

    ReplyDelete
  6. Izu::rahsianya pakailah bedak Miyami..mane ade falwless pon..terima kasihlah kepada bedak itew


    Boss::Tajam ke? bulat adelah

    ReplyDelete