Saturday, August 6, 2011

Excuses

Sempena bulan berkat ni kalau boleh tak nak lah bg excuses yg ntah ape2 bg nak elakkan ape2 yang x best.tapi kadang2 tu risau gak takut karang makin banyak plak dosa2 yang terkumpul. mengenang kata2 seorang ustazah yang menggunapakai calculation ini::"kalau bulan Ramadhan ni kite sering dengar orang cakap buat perkara baik, pahala nya berganda2. jangan plak kate buat jahat dosa x berganda di bulan mulia ni"
soal betul atau tidak bukanlah persoalannya.

So,i need good excuse for avoiding one program (bukan official relate ngan opis pun). Dah ade satu alasan yg bukan TIPU. tapi dijangka alasan x leh diguna pakai. walau cenggane sekalipun aku tetap nak gune alasan tu n buat bekap perkara2 yang berkaitan.
Susah kalau ramai peminat neh..(gelak kuat2 oke).

SO konklusinya, kite rase tak nak terjebak dengan hubungan sosial ni.tapi kadang2 kite terperangkap lak tanpa ade jalan keluar.ouch..sangat sadis nye kenkawan oi..


notakukukakiseluarhjeansku::Tahun ni my mum benarkan buat kueh jenama popiah je ngan rempenyek dan jugak bunge durian. segala macam kueh raya adalah prohibited untuk disediakan. so jangan ckp aku malas oke.

4 comments:

  1. tat nanas ke? tak buat thn ni..cheese tart blueberry pun nampak gaya x buat la..kalo rajin n bernafsu, nak buat cheese cake je kot

    ReplyDelete