Sunday, March 20, 2011

This is my pleisure

Doctor In The house

of course la waktu renggang ai di rumah...idaklah i buat time opis.
Knowing me who are a litle bit 'skema' x pernah i buat ye..

n another books My favourite Sidney Sheldon

I dont care what people may judge me according to my blog. its my blog write. i blog about what happened in my life. if u dont like u are free to navigate away from this blog.. i dont even pay u to read mine.im not like others who blog for money, who blog for a fan n followers.
Thats why im different.


notakukukaiku::Congratulations to my cousin and her wife for new born arrival baby boy early in this morning..so Amir daha de adik..hehehehe

5 comments:

  1. x ngantuk ke...klu i jap je dh lelap..hahaha...

    ReplyDelete
  2. skang ngantuk la..u bace buku DITH tu u rase dan2 nak bgn n kerja keras tuk bangunkan bangsa Melayu

    ReplyDelete
  3. sidney sheldon is one of my fav
    aku baca ratus kali pun x jemu
    hehehehe

    ReplyDelete
  4. Ija, bestnya ko dah beli buku Tun M tu..!! aku pun suka sgt baca psl Tun M and his wife..^_^

    agak2 penjualan dia dh meluas tak? aku nak minta tlg mak aku belikan kt Muar sblum dia dtg sini bln 5 nti..hihi..

    p.s harap2 aku dpt mbaca la..dgn 2org ni pun tk smpt layan my utmost hobby, reading. :D

    ReplyDelete
  5. Abby:: kan..cite dia sgt mengujakan

    Izu:: kalo MPH insyaallah ada.

    ReplyDelete