Wednesday, March 9, 2011

Jadual cuti sekolah

Jadual korang macamana? Macam lah kite sekolah2 kan.orang lain sekolah orang jadi cikgu, kite plak nak sebuk2 plan everything kan.
Okey, walau tidak terlibat secara langsung dengan persekolahan (yakni i bukan cikgu sekolah, bukan students n tidak ada anak yg bersekolah)kite tetap gigih berplan segala macam tuk menyibukkan diri memenuhi cuti sekolah kali ni.

so aku dengan semangat tinggi dan jitu dah meng'apply'kan cuti selama 2 hari minggu depan..yakni ari Isnin dan Selasa..Ahad keje ye..sebab weols nak ke kemaman..selain menghadiri bermacam2 kenduri dan paling penting sekali aktiviti bershopping.Samaada terlajak sampai ke Kuantan masih tidak dapat dikenal pasti...hahah tapi rancangan awal iols nak tgk merong mahawangsa.

Semalam plak buleh tersilap pandang banner pameran buku bergambar kat Muzium negeri.
MUZIUM? OMG tergedix2 dah aku nak pegi Muzium ni..nak ajak anak saudara diorg balik Perak plak dah..nanti lah..kene rikki2 geng2 lain ni.Mcm dah lama gile tak pegi Muzium Losong..Muzium Negara tahun lepas dah pegi.

nota kuku kaki::Selamat ari lahir tuk my BFF Raja Noor Fatihah Raja Lias.. n also tuk ZarulIG

No comments:

Post a Comment