Friday, December 9, 2011

im confuse

erm.. dont make my life complicated oke..
malas nak fikir malas nak amik tahu malas nak berada dlm keadaan serba salah

mencik le cenggini

Tuesday, December 6, 2011

move on please

saya tak pakai baju yang sizenya sangat besar
saya jugak tidka memakai baju yang muat-muat saja saiznya


saya memilih yang selesa dipakai.


p/s: Bukan kamu yang saya pilih

Saturday, December 3, 2011

Ombak Rindu

3/5 stars..

entah le aku rase sgt muram n suram je citer ni..
ade jugak part2 best..lawak2 sket..time Hariz gelojoh marah2 si Izzah tu kan..

pemandangan sgt cantik di Villa Hariz tu..lebey2 time malam nak matahari terbenam tu

sape ckp Lisa mcm kayu? aku rase dia try too hard tuk jd watak Mila aka Siti jamilah tu..tp nice try..watak Datuk Sufiah x leh sangkal la..

aku rs ramai yg nangis part Izzah kene halau dr Villa dgn Izzah kene tolak ngan Hariz kat umah pak Dollah kot..sebab time tu le budak yg br belajo berkapel sebelah kitorg duk sok sek sok sek nangis. pastu jd x best sebab sore pokwenya duk usik2 dia nangis.

Part len..bese2 je..lagu bolehlah..mendayu2..tp x rs touching n fresh mcm citer SEPI by khabir Bhatia. sib baik ade abe Aaron Aziz yg agak boroi tu kan..

ending pun very the cheap one.patutle Fauziah Ashaari tu bengang..

**kalau Miss pepel tu g tgk i rase dia akan nangis jugak..hahahah

Friday, December 2, 2011

Minggu dan Bulan Disember yang sibuk

sibuk ke?

sibuk ke luar daerah..

today will attend ourwedding ex-maid's daughter in Dungun.

Then rush to Kemaman after that. tomorrow ade wedding our 3rd cousin

petang br blk KT, Ahad lak pg2 insyaallah ke KL for 2 days kursus HRMIS.

Rabu masuk opis meeting pengurusan negeri lak..hohoho mabeles sungguh.

week 16,17 n 18 (kalo jd lah) ramai2 staff PPSPPA turun Kl sign option Sistem Saraan 2012 tu.

then, week krismas tu turun KL lg skali visit my sis+shopping+temankan org tu g jumpe doktor.


p/s: minggu bilenya nak gi mkn sotong goreng celup tepung ni? haish..