Saturday, December 3, 2011

Ombak Rindu

3/5 stars..

entah le aku rase sgt muram n suram je citer ni..
ade jugak part2 best..lawak2 sket..time Hariz gelojoh marah2 si Izzah tu kan..

pemandangan sgt cantik di Villa Hariz tu..lebey2 time malam nak matahari terbenam tu

sape ckp Lisa mcm kayu? aku rase dia try too hard tuk jd watak Mila aka Siti jamilah tu..tp nice try..watak Datuk Sufiah x leh sangkal la..

aku rs ramai yg nangis part Izzah kene halau dr Villa dgn Izzah kene tolak ngan Hariz kat umah pak Dollah kot..sebab time tu le budak yg br belajo berkapel sebelah kitorg duk sok sek sok sek nangis. pastu jd x best sebab sore pokwenya duk usik2 dia nangis.

Part len..bese2 je..lagu bolehlah..mendayu2..tp x rs touching n fresh mcm citer SEPI by khabir Bhatia. sib baik ade abe Aaron Aziz yg agak boroi tu kan..

ending pun very the cheap one.patutle Fauziah Ashaari tu bengang..

**kalau Miss pepel tu g tgk i rase dia akan nangis jugak..hahahah

2 comments: