Friday, March 11, 2016

lazy mood, irritating environment

Assalamualaikum

Lama sungguh Mak Ngah tak bersiaran.
Been lazy to complete my assignment n test n so on.. exam is around the corner..2-3 minggu lg nak exam dah

Di opis lak tukar cubicle, kene duduk kat budak2 techinician computer n their technical officers. whom most of them vape n smoke in office. can u imagine that? cepat mati la gamaknya kite yg menyedut udara tercemar nih
tak termasuk sesi dengkuran yg dr pukul 6.45pagi sampai lah membawa ke jam 11 pagi. tu pon kalau ade yang kejutkan bangun lah hamba Allah tu
adoila... sangat menguji kesabaranku

so orang kate selamat dari dealing with pompuan hormon tak stable now masuk dunia jejantan kaki fogging plek
ayyo..

before this dah la stress ngan sorg hamba Allah yang lain ni. x cukup di FB, annoying plak di messenger.. tak dilayan.. amik ko mana dia dapat no fon mak Ngah.. time tu ingat lagik tgh2 nak exam tgh2 kite duk serabut macam2 x baca neh dia duk play sweet guy lah sangat nak wish2 bagai tanya mcm2.. mcm remaja umor 14 tahun baru nak bercinto kekdahnya..end up until my last paper i told someone n ask his opinion.. oke done. i block the Hamba Allah kat whatsapp.. lega mak ngah tanpa gangguan nih..

N Malangnya 2-3 minggu lepas ade plak org duk add kat WeChat. ku ingat kawan skolah ku.. skali Hamba Allah itu lagik.. mula2 duk menyamar pakai gambar macam2.. ujung2 letak gmbr sedirik aku block jugak..
mintak maaf lah ye.. saya ni kalau tak berminat saya banned dan block bukan setakat kat media sosial, kat otak, hati saya semua saya block. saya doa sgt supaya Allah tak de lah balik2 kan hati saya nih.. Ameen..

serius sgt seteres dgn makhluk Allah itew.. serabut pon ye.. Hidup kita dah tenang2 aman damai.. emosi stabil (time mai period je swing sket..eheks).. Mohon sangat jangan ganggu gugat kedamaian saya ni.

and i cant wait la.. abis final exam on 17 April 2016 (besday Cubie) ..
i need a long long vacation laa ini macam................... Saigonnnnn mu tunggu aku datang minum kopi. kah kah kah