Tuesday, November 13, 2012

Friday, November 2, 2012

1 nov 2012

our PPSPPA dah melangkah setapak ke hadapan. (ye dok?)
dengan penlancaran baju uniform penguatkuasa pd 1 nov 2012.

saya staff pengurusan x de nak pesan pape. just nak ckp dah pakai baju ensem/cantek2 jgn duk mengulor ke mana2 shopping complex or duk meronda kawasan taman perumahan awok2 je ye.

kalo sebelum ni org x kenal/x tahu awok keje ape. arini org tgk dh uniform awok tu.
kalos ebelum ni awok rasa mcm x de yg tahu awok ngulor blk tido kat umah time keje (awok lupe Allah tu x pernah tido dan x pernah ade mende yg terlepas drpd pandangan Allah s.w.t )

jadi lepas ni awok bawok2 le berubah. sebab kalo awok buat hal, kami pon terkene tempias nya.