Tuesday, December 2, 2014

Operasi Sayangi Dia

Operasi of the month sempena nak menganjak ke tahun 2015 adalah sayangi dia - Diri Anda

so prepare for a good start on 2015 (lantak lah tahun baru kalendar Masehi pon)

yang penting kemahuan untuk berubah ke arah lebih baik.. ye dak?

listing:

1) Mau kurus (seumur hidup pon yg ni duk no 1)
2) Mau sihat
3) Mau kaya (bukan kayap)
4) Mau cantek berseri2 dalam kate lain x mo jadik hodoh kih kih..(ni Oja punya pasal telah mempengaruhi aku)

Buat ape tunggu orang sayang kita, kasihan kat kita. kerana dia adalah dia dan bukan diri kita.

let be selfish.
yes.. jom jual ikan..

3 comments:

  1. yes do it...you deserve a better yourself.

    Orang takkan konfiden pada kita selagi kita konfiden dgn diri kita,org takkan percaya kan kita sedangkan kita pun tak percaya diri.

    ReplyDelete
    Replies

    1. fndrockaFebruary 12, 2015 at 8:37 PM
      yes do it...you deserve a better yourself.

      Orang takkan konfiden pada kita selagi kita TAK konfiden dgn diri kita,org takkan percaya kan kita sedangkan kita pun tak percaya diri.
      so syg pun sama formula lah kut

      Delete

    2. fndrockaFebruary 12, 2015 at 8:37 PM
      yes do it...you deserve a better yourself.

      Orang takkan konfiden pada kita selagi kita TAK konfiden dgn diri kita,org takkan percaya kan kita sedangkan kita pun tak percaya diri.
      so syg pun sama formula lah kut

      Delete