Monday, May 2, 2011

malas

semalam beriya je nak sambung citer pasal gi Tasik Kenyir. tapi sebab malas x de mood bengang n dot dot dot.

hari ni walopun bercuti still rase malas, pg td aware lah takut2 ade call dr opis.
lepas tu paksa adik ikut gi pasar tani, beli ikan talapia.jap lg nak bakar ikan tu.

tgh2 tido td terjaga dek sms drpd opismate.mesti busan tu, cuti lagi lama2pastu sebuk tanye org buat ape kan.

elok2 nak tido, dgr adik aku yg cikgu tu bising2..nak bgn tgk pun malas.bukan ape, risau dia gi sagat kete aku je kat porch tu ha.sebab kecoh bebenor td.

esok nak gi keje ngan tekad baru, malas nak share sini sebab nanti kene tuduh plak suke cr perhatian kan.

notakukukaki::x tau lagi nak melaram ngan kasut baru ke idak..

No comments:

Post a Comment