Thursday, May 5, 2011

Sutera Bidadari

walaupun buku lain melambak2 duk Q tuk dibaca tapi buku karya Ramlee Awang Murshid ni jugak yg aku paksa tuk abiskan..baca pun waktu malam before tido..tapi gigih jugak kan,tadi baru abis.

so bg review brg dua tiga baris.

buku Sutera Bidadari ni 5th book yg bersambung2 start dengan buku Bagaikan Puteri(kisah Haryani yg asyik koma je tu).
Sampailah ke kisah Catalina aka Maryam dlm buku Cinta Sufi.
So dalam Sutera Bidadari ni sorry ye peminat tegar laksamana Sunan, beliau mati dlm buku kali ini.tapi x details plak citernya.
mati2 aku bajet si Saifullah tu anak Sunan aka Saifuddin yg kawen ngan Catalina..punah harapanku..
cume tunggu buku sambungannya yang keenam, kisah Sang Dewi..aku benci la tunggu2 mcm ni,Tapi mcm kate RAM, kisah Sunan ni pasti ade sambungan sebab dah jd addicted kat peminat

notakukukaki::next , nak kene abiskan Doctor In the House la plak,dah ade org tanye smalam..hahahah..

No comments:

Post a Comment