Wednesday, May 25, 2011

Bengang

x tahan dah ni. nak kene merapu jugak

ni yang aku tak suke bile jd unofficial secretary tuk alumni sekolah
kalau semua bagi kerjasama baik dan tak menyakitkan hati senang keje nak kumpulkan orang ramai-ramai.
ni nak buat gathering, bile mintak no fon n emel kene sound plak. x leh bg no fon. suh hubungi pakai emel..oke fine la kalo ko x de tepon ke x mampu ke(padahal x pun)
tapi boleh tak bitau elok2. so annoying. nak kate period lelaki lak tu. nak masuk fasa andropaos kot.

eii geramnya aku. kalo setakat Pm kat aku takpe. ni bantai letak kat wall Group.
pegi mampuslah ko. x hingin aku nak bergathering tgk muke ko!!!


notakakikuku::aku x tau la kalo orang tu masih terkenang kisah monyet dan anak anjing zaman2 sekolah dulu. past is past la pokcik wei. sengal

2 comments:

  1. kan? selalu camtu laaa banyak kepala byk ragamnya... sabar lah banyak2

    ReplyDelete
  2. itulah kak pia, kalau ckp elok2 x pe lah, ni mcm nak malukan orang.macak kite hegeh sgt nak nombor telefon dia..geram tuhan je yang tahu

    ReplyDelete