Thursday, July 7, 2011

episod pertama dah berakhir

Alhamdulillah. setel satu audit tuk bulan ni.walopun arini sakit kepala mcm nak pecah.thanx to my niece yg jd tukang picit kepala Mak Ngah..nanti dpt upah (dia suh ty mama dia lak harga upah tu..cess dah pandai buh harga nih).oke la..ari2 blk umah kul 12 tgh malam x sakit kepala..lepas audit je sakit kepala..

Kalau duk opis lama ni harus x buang masa gi beli marble cheese cake kat secret recipee n carik portugese tarts kat Jusco. tapi malangnya tadi hujan campur ngan petir n guruh.pulaknya nak ajak opismates yg lain...ade yg helmet terkunci dlm locker la..nak kene gi beli helmet br la..adoila..
so terus blk umah, mandi n tido seround.

ingatkan nak memujuk orang, tapi malas n x kuasa la plak kan.lantak situ. yg penting audit setel. tunggu ep 2 lak rabu ni.masak la nanti.muntah hijau terus.

i need to go to spa la..nak buat lulur..anyone tahu tempat best kat KT ni?

No comments:

Post a Comment