Wednesday, July 20, 2011

State Public Holiday

nak kate menyesal x apply cuti esok tak jugak.tapi konpem ramai ni yg cuti kat opis esok. our pengarah mmg konpem cuti..maklum le org senang hati dapat tukar blk pahang.

x pe lah esok keje sampai 3.30 ptg je, tapi byk nak kene setelkan ni.sebelum pegi kursus 2 ari nextweek.SKT lagi. nak siapkan gambar tuk hantar lagi..berhempas pulas la nanti jawapnya.

petang ni my mum ade buat kenduri kesyukuran sket sebab my sis (Cu Bi) dapat continue study kat UM amik dental. impian jadik kenyataan lah. sebab tu 1st choice dia. n alhamdulillah dapatlah menutup mulut2 longkang sedara mara yang ckp kalo pompuan dpt result 4.0 time Asasi belum mampu dpt amik medical course. sape cakap. kalau tak usaha dan bertawakal insyaallah mudah jalannya. register on 4 th September. time org duk sakan raya lagi tu

kenduri petang ni just kecik2 je ajak jiran2 n kawan2 n sedara close. yg tak dijemput tu harapnya tak de lah susah ati kecik ati

notakukukaki::muak dgn org yg suke kecik2 ati ni..kecik ati dia ambil kesah..kecik ati kite ade peduli?

1 comment: