Saturday, July 30, 2011

campur-campur

Tak nak citer pun ape yang terjadi arini sebab biarlah ianya tersimpan jadi sejarah dan kenangan yg meninggalkan kesan di ingatan.

cume mimpi awal pg td(lebey kurang jam 3pagi) sampai skarang menghantui aku. oke fine, aku jenis yang agak mudah termakan hasutan setan percaya pada alamat dan tanda2 dalam mimpi yang dikatakan hanyalah mainan tidur.(camne tidur pun pandai bermain ni??confuse!!)

n i keep on thinking..makngah tensi sebenornya sebab elok je terjaga kul 3 pagi td tu terus terfikir psl dia.OMG. i hate that.

terus rase ala2 down sekejap..(tipu..satu hari oke depressed bile teringat). Saat2 cousin aku dtg lak td tanye mcm2 aku rase tersangatlah memerlukan someone tuk aku jerit2 n marah2 or kalau boleh di tumbuk2 or di terajang2 sampai lunyai kan best..oke fine..tipu lagik.. i need him by my side.tapi verangan je lah kan..

so, aku tgh x de mood sgt2 oke.buat begedil pun x menjadi. lagi lah x de mood. td anak sedara aku dah seround kene tengking.kesian budak2 tu.
i need book therapy tapi tgk buku pun x de mood. baju pun x iron lg.

notakukukakiku::if u wanna cheat, then cheat behind me.i dont want to know

5 comments:

  1. if u need someone....i'm on ur side.....every sec ready 4 u....

    ReplyDelete
  2. ooo sebab tu ckp i nampak sedey je eak..huhuhu

    ReplyDelete
  3. bersabar.. tu dugaan namanya... huhu insyaAllah... lambat laun u akan lupa kan dia.. hanya masa aje yg boleh buat tu semua.. :)

    ReplyDelete