Thursday, July 14, 2011

Yang Manis Manis Sahaja

Owh jangan terkejut.Bukannya aku terlebih telan gula or dapat sakit diabetes pun.
Cuma nak melengkapkan hidupku sehari dua ni sebagai yang manis dan sedap seperti makan portugese tart dan menelan marble cheese cake di Secret Recipee itu.

Sebulan dua ni otak mcm jem je rase sebab x baca buku. sakit ati byk plus rase nak muntah tgk perangai orang hipokrit dan talam dua muka ni. oke tutup citer tak best tu.

cant wait for our Sport Carnival..x sedor diri ni sakit lutut x ilang lagi hegeh lak nak gi main futsal..yelah nak main badminton mcm dah puluhan tahun je x main kan.lagik haru.

beria-ria buat sepanduk, bendera n tempek segala macam mak nenek..thanks to Ang, ANi n Huda. u are great walopun usung anak still manage buat keje. compared to others yg suke buat muke..suke cebik2 suke merengus dan mengeluh.(please dont ask who)

So, aku rase baik aku jauhi org2 yg x brape nak manis perlakuannya ni..marilah kite mamaniskan kehidupan kite. enjpy dulu before bersebuk2 dengan Audit ISO lak yg 2 ari ni..


notakukukakiku::kalo ikut surat HQ td i'll attend a seminar psl file. nak gi jumpe ke tak? hopefully dapat pegi ngan NAzri..hehe..nak menjolikan diri sebelum puasa nanti

1 comment: