Friday, July 1, 2011

t.i.r.e.d

people said 'what u give u get back'. ade pulak org2 tua ckp kerana mulut badan binasa.

x de kene mengena pun dgn citer kali ni. cume teringat insiden bile aku jatuh tangga during my 1st year dulu.7 anak tangga beb.lebam2 montot. 7 months lepas tu br sakit melampau n after the x-tray i was advised jgn terlalu aktif sgt. that's why i left my most precious sport TAEKWONDO. so never ever jogging lepas tu.just try mesin basikal tu je kat gym n kalo gedix2 sket pegi le berendam dlm swimming pool saiz olimpik(katenya) kat sport complex pompuan tu.

When my coursemate dengan lancangnya berkata: "Camne nak pregnant?boleh ke?or memang x leh pregnant sebab cedera tu?" i dunno la ape niat or maksudnya sebab aku masih ingat soalan tu diutarakan masa dikhalayak ramai yakni lepas abis satu kelas yg campur dak course lain.
masa tu mmg aku stare je muke penuh keimanan dia tu.sesambil aku jawap. x tahu lah sebab doktor x de lak ckp x leh pregnant ke ape effeknya.n to tell u d truth is x pernah plak aku mikir sampai tahap tu.

Lupekan kisah tu.aku maafkan soalan dia tu.walopun sampai skarang still ingat lg soalan n mimik mukenya masa tu.yeah..People may forgive but wont forget.

Kisah masa sekarang.
after 3 years of marriage suddenly i've been told by somebody she delivered.n she lost her baby.Alfatihah


notakukukakiku::
----------------
1-bukan berdendam
2-terlalu penat nak fikir psl org lain
3-sape nak tlg urut kaki? lutut sakit x baik2 ni
4-kenapa lain yg kite tunggu lain plak yg hegeh dtg ni.

1 comment: