Monday, April 4, 2011

malam

macam pelik je kan bercakap pasal malam.
tadi memandu waktu malam for a 45 minutes.
lama x drive malam2 tuk waktu yg lama macam tu.
rase mcm rindu je suasana malam macam tu.

jangan salah faham plak. bukannya drive ngan someone..
just alone. kalo dedulu Bangi- Taman Melati malam2 tgh2 malam tu
mcm rutin seminggu sekali at least.
sejak balik ke bumi Terenganu kalo drive malam2 pun setakat gi isi
minyak kete yg x sampai 5 minit dr umah.

cume drive kat Trg ni kene lebih fokus la.
the rest oke cume jalan lobang2..compared kat KL jalan semua
double lane..so kalo stock suke berangan mcm i ni duk la lane kiri tu..hahahaha.
pastu masuk highway terus je..x de lah asyik kene stop sebab traffic lite.

tu yg buat teringat lagu Malam by search..cess berangan lagik..ni semua gara2 kekenyangan makan KFC..time kasih ye pada yg belanja tadik..
semoga panjang umo murah rezeki n cepat kawen ye


nota kuku kaki:: x leh lupe la soalan boss td.pelik plak dia byk korek psl my personal..kalo org lain sudah pasti kene laser dah td..tp bos kan tanye..
dah tua plak tu..nak tarik2 muke mcm rude plak kat baya2 ayah kite ni

2 comments:

  1. Ija, tah2 bos nk jdkan menantu dia tak? hihi kidding girl.

    Apapun, drive cf babe..lg2 waktu malam, kdg2 org suka acah2 female driver..

    ReplyDelete
  2. x la..anak2 bos dah akwen rasenya..dia conern je tu..plus saje dia nak tahu kot..i kan staff br sini

    ReplyDelete