Wednesday, April 27, 2011

kecoh

Pagi2 tadi dah dengar gossip2 panas pasal tunda dinner APC daripada 27 Mei ke 3 Jun.
n tadi dah dpt call dr HQ officially since aku yg kene handle kedatangan budak2 ni..
suke hati kan nak amik cuti Agong tu har..jeles betol..

Tapi oke la ade rezeki lah nak hantar my mum ke airport sini. oh ye, my mum, my sis n my aunt+unlce akan menunaikan umrah time cuti sekolah tu.

Lega dah part tu.
Arini ade meeting dalaman pasal pembetulan audit. ade la seorang manusia tu sentap x tentu pasal.
malas mak ngah nak cerita kan.tapi very rude sgt dia gi sound pegawai mcm nak serang orang je. padahal mmg dia x buat keje pun..

orang tu jugak la semalam kecoh bg arahan mcm pengarah suh buatkan surat pengesahan ckp dia x leh ditukarkan dlm masa 10 thn..sebab nak suh bininya bertukar ke Trg ni sedangkan bininya br keje setahun n x disahkan jawatan misinya lagik.

notakukukaki::penat nal layan akrenah org yg suke sentap2 dan bodoh sombong

No comments:

Post a Comment