Monday, April 25, 2011

Tasik Kenyir Part 2

SAmbungan last entry

sesi naik bot tu sangat mengujakan ekceli. sebab rasernya tu lah 1st time aku naik bot. ha jangan buat2 terkejut plak, memang la duk Terengganu dan boleh dikatakan almost everyweek pegi pasar payang di mana sebelahnya tu ade bot penambang. tapi dengan usia aku yg dah 30 thn ni..mane pernah naik bot. dulu2 kecik2 masa gi TAsik Bukit Besi tu my parents x bg naik..boleh naik basikal air yg roda besor tu je kayuh2..

So walopun mcm ala2 takut n dengan safety jaket yg very the gedabak one. best lak bile kene angin tasik tu..naik bot 2 enjin mmg laju gile.

inilah enjin botnya

2 comments: