Sunday, June 19, 2011

Cuti-cuti

semalam (Sabtu 18 Jun 2011) we all dlm 14 org telah tergedix2 join mini marathon kat Majlis Daerah Setiu. x tahu lah kene sampuk ape kan tetibe nak join marathon. tp oke le. last aku duk berjogging(excluded main futsal) adalah pada JUN 2010 kat MAEPS masa tu program opis gak.

So kalo tanye psl pix tunggu le sebab aku x bawak kamera pun, nunggu ehsan org or mane tahu masuk paper sinar harian or Harian metro. oh ye sempat menangkap sekor anak ikan dengan pesen baju jersi dia yg unik. satu bj x berlengan. mmg dijahit mcm tu bukan kate dia suke2 ati potong lengan baju tu. budak bola agaknya. sebab ramai budak2 sekolah sukan bukit nanas n cikgu2 sekolah tu yg join.

ade byk entry nak letak actually tp otak berkarat malas nak transfer gambar lg. nunggu masuk opis la ye i buh gambor BBQ.

Arini Ahad 19/6/2011 cuti bola n esok aku telah mencutikan diri since kensel kan kursus kat Hq sinun. so adious nak kemas umah. td dah selamat kemas dapur.

2 comments: