Tuesday, June 7, 2011

My worst experience at ER PArt 1

ha, elok2 nak update psl gi KL sekali update psl tersadai kat Emergency Room aka Bilik Kecemasan.Stucked there at 2.30am untill 5.55am. i'd been there 3 years back for same reason but different situation, different time.

Semuanya bermula bila terjaga daripada tidur around 1.15am. still early i think. woke up n drink plenty of plain water. tried to continue my sleep but i couldn't. trid to calm myself while tenyeh segala mcm VICKS n salap buah pala. nothing changed. pain getting harder n harder.

so i decided to woke up my litle sis. THanks God , senang plak budak kecik ni bangun. imagine how i knocked her door without making extra noise, kang terjaga pulek jiran2.
i asked her bout the pills n she said she cant find it. i we decided to go straight to the ER.

All the procedures is bull shit enough during my time.yes, we need to register, then wait another 10 minutes n called again for registrations fee RM1. owh aku rase nak mengamuk dlm sakit2 tu. sesi muntah2 lebey dr 10 kali while waiting for my name to be called. mau x hangin kan. ade sorg makcik n her daughter menunggu bersama.i expected that mebi ramai la patient kat dlm tu kan.

so when my name being called, i x dapat nak fokus sudah masa tu jam berapa sebab the pain going worst. n the MA keep on asking whether im PREGNANT or not. OMG, salah mandatori tu. masa aku regist tadi, x de plak ko tanye history bout patient kan. alergik ape, marital status,sakit ape, yg ko tau ko mintak duit singgit je.

aku ckp aku x pregnant, gile plak kan tgh2 period pregnant plak, nak kutip sape lak jd tok laki kau nak suh aku pregnant.tp disebabkan sakit aku x berupaya dah nak marah2. dia ckp dia bg ubat thn sakit dulu n kene bg sample urine tuk test. so did i, got half dose injection kat bahu. i prayed i will be oke i manage to go to the office to complete my KPI report for MAy.


to be continue

No comments:

Post a Comment