Sunday, June 5, 2011

Puding Pelangi suke hati

Okeh, lama sungguh tak mengasah skill2 yg terpendam nih.
since duk umah 2 org sajek n sangat malas nak keluar beli brg2 nak masak yg recah2 ni..

so i decided to make puding pelangi.. ekceli i buat sagar2 pandan bersantan jugek..tp tawar plak rasernya..dakpe lah, asal leh telan ye dak?

wokeh..
ni leh rupe puding pelangi mak ngah ni..ade 2 versi salah satunya ade org ajor letak bekas tu senget..tp look miserable rite?


so the other one, mak ngah tuang kat tengah2 je malas nak fikir dah..maklum leh perut dah berkeroncong time tu.
rainbow
oke lenkali mak ngah rajin sket mak ngah buat apam polkadot tu plak ye..

notakukukakiku::seindah pelangi semacam itulah perasaan ku..eheks(mode gatal)

No comments:

Post a Comment