Thursday, June 23, 2011

missed call

oke lately dlm 3-4 arini selalu je ade call dr number 03-27818181 n number 03-2037666.

malas nak amik port sangat pun. td dlm meeting ader 3 missed call from each number.

so makngah tanpa membuang masa telah men'gogel' number fon tu

boleh abca sini

n plg besta de staff AIA insurans ni plak pegi jwp tu mmg keje dia..oke fine, makngah x sempat

nak reply call or nak ajwap call tu..tp dr bacaan kat blog the star tu org yg pick up fon tu kate number scam ni mengaku kunon2 org Telekom ye..ujung2 br ngaku AIA.

dan menurut agent AIA ni diorg dpt number tru real rewards, reader digest n so on.

masalahnya perlu ke gigih cr customer sampai satu hari call 3-4 kali.


bengog!!!!!!!!!

4 comments:

  1. plug pun biasa byk dpt dari no2 cenggini..kkdg naik bosan. Biasa plug akan search kat internet dulu no2 tu. Selalunya guna whocallsme tu. So senang nak th tipu ke tak. Sejak dah kena byk kali ni, dah jadi mls nak angkat semua no2 yg tak der dlm list

    ReplyDelete
  2. betul..annoying diorg ni..kdg2 tu kalo x tau no scam ni kite ingat urgent lah..dlm meeting kan silent fon..sudah2 je tgk ade sampai 6 missed call number sama lak tu

    ReplyDelete
  3. keji kan... tu ada nombor ok.. yg unknown/private lagi annoying..

    =_=

    ReplyDelete
  4. saya pun dapat called dari no ni..nasib baik xangkat.

    ReplyDelete