Tuesday, February 1, 2011

selsema

i've been too hectic nowadays or my immune system dah x brape nak bagus?manalah tahu selari dengan penambahan usia kan..hahahaha

arini best la kan org wilayah coti2 mesia
adoila...jeles oke..apsal la Trg dulu x tulis tarikh penubuhan negeri..kalau idak bleh la celebrate n sama2 bercuti2 kan..

penat fikir semalaman sampai sakit2 kepala
still lost n x tahu nak pegi arah mana.life is so complicated.
sini sana nak jaga hati orang.hati sendiri?dipijak2

cant wait to have long weekend(x de la lama sgt pon..3 ari je)
dgn keadaan ujan2 macam ni..nak bgn pagi pun payah..
tapi memikirkan org kat Mesir sinun nak makan pun susah dlm keadaan kelam kelibut huru hara.while some of the malaysians umah plak dilanda banjir..
sebab itulah kalau nak mengeluh nak cko hidup kita ni susah banget..
cume fikir ade lg org lain lagi susah..then, kita belajar nak bersyukur n ikhlas dengan setiap ape yang kita buat..
idak le asyik menangis je kalo ade banyak keje..air mata tu x de membantu kita selesaikan masalah pun..
kan uols?????

No comments:

Post a Comment