Saturday, February 26, 2011

packed!!

sgt pack hujung minggu kali ini..n akibatnya kesihatan x menentu..
oke..it ended up termuntah di meja makan Restoran Maidah di Gong Kapas..
seyes aku rase macam nak pengsan dah masa tu.
menunggu my sis, my BIL n their children menikmati dinner yg x samapi 40 minit tu buat aku rase mcm dah berjota taun k..
bukan pasal masakan belut tu aku muntah..
tp sebab panas terik yg aku tempuh di siang harinya di Drive tru..bawah khemah ye..
n i feel very tired n had head ache(chronic one)..
n to make them worst, aku leh plak melantak nangka petang tu dgn kepala sakit..makin teruk anginnya..tapi aku tetap gigih pegi event futsal kitorang di saat org lain bg sejuta alasan blk kg la, ence somi x bg pegi la(padahal gi jom heboh..oke aku tuduh diorg je)..
sekali game pompuan lak start dulu..team kitorg menang k masa 1st game tu.kire oke la tuk 1sttimer mcm aku ni score 1 goal kan..sebabnya aku rase lebih byk gelak dr kejar bola..dah la goally nye lelaki..mmg lawak antarbangsa sungguh..


moral of the story
u dun need any symphaty dr org lain tuk citer kesusahan or kepayahan kenapa aku x avoid tuk stay sampai sesi lepak2 minum2 semua tu. n aku x perlu nak berlagak kat org2 lain yg aku score goal.sebab tu semua bukan aku..
aku adalah manusia yg jarang nak cerita psl personal...titik

No comments:

Post a Comment