Friday, June 15, 2012

selagi masih sabar

Alhamdulillah. sebenarnya smalam ari plaing gembira dan bahagia bile big bos panggil tuk sesi penilaian. siap big bos ty pernah dpt APC ke idak. kembang lobang hidung Mak Ngah dengar pujian dan kata-kata dorongan dari big boss.

makin bersemangat bukan ape big bos dulu baik jugak cume idak le memuji keje kite buat dan ape2 pon seniority je manjang. sampai nak jelak duk dengar. yelah kadang-kadang nama je senior tapi keje haprak. duk keje pedajal orang ngan duk mengadu domba keje x jalan. manjang je ilang dr tempat duduk.kalo di tanya melenting pulok x tentu pasal kan.

Apa2 pon ade satu task yg sangkut. due date hari ni. sampai saat aku duk taip blog aku ni si Malaun aka pemalas tu x key in2 lagi data dia. dah kalau buat keje sorang2 dan kalo kite mintak soft copy n hardcopy dokumen x pernah nak bagi. macam ni lah. nak tlg key in part dia pon aku x mampu sbb x de dokumennya. dia? sedap2 g bercuti dr smalam. candat sotong katenya. kalo aku, ngan opismate n big bos di amik tindakan sbb kes dia sorg ni mmg seumur hidup la aku x lupe.

susah kalo kite tegur keje dia, katenya nak tabur pasir dlm periuk nasi dia plak. periuk pon x rupe periuk. camne tu.. oke dah jadi stress plak. dr mlm smalam sbb malaun tu reply sms kul 11.55 malam. akusyiok nyer landing tido. mau x hangin.

Astaghfirullahalazim. dia ni diutuskan dlm hidup aku untuk menguji kesabaran aku lah tu..x sabar wei layan org cenggini.

makan kek karamel lagi best. hahahaha. otw dah ni tunggu lg 45 minit. adik aku rekues

1 comment: