Monday, June 4, 2012

bile kupu2 menyentap

Assalamualaikum

Arini byk lak nak buat entry. suke ati la kan, blog kite. kite punye hal la. korg x suke. korg boleh pejam mata jgn bace oke.
inilah bile budak2 tak de keje duk nak mesra2 alam berpesbuk.

lagi2 pulak tu sedara mara-berkupu2 lak tu. kalo duk mengomen men sedap jari je. aritu bapaknya yg ade mAster dan tua bangka nunggu nak pencen je tu duk ngadu domba ckp kat our tokwan yg cucu yg sorg ni liar kuar ngan lelaki. keluar jumpe kat Kamdar pon kotnya di tuduh mcm2. agak2 la apak kupu2 oi.

Ni kupu2nya duk komen suke ati. org kate nak komen tu bg salam la dulu. idak2 pon ko baca la paham dulu2 kesah ape org duk cakap. ni main terjah. silap paham. pastu bile tegur menyentap lak. g delete pos. termalu la tu. kalo dimohon kemaafan kan senang. x mintak gi sembah pon yg tua ni. mintak di hormati je. kalo sama je anak beranak suke jaga tepi kain orang, suke ckp hal2 buruk org suke gossip x tentu hala, jangan samakan kami yg x brape nak bergaul ngan kupu2 ni terlibat dlm kegiatan x brape nak pandai korg tu.

lebey baik kirenya kupu2 fokus belajo. buat duit byk2. kalo rase nak tinggi sket level dr kami ni. pi la menikah awai. so tinggi martabatnya berbanding kami yg x brape nak kawen lg ni. korg kan dah berlaga2 pipi buh gambor dlm pesbuk. kan mulia tu. x liar sebab gambar mcm tu apak kupu2 suke tgk. laku kan anak dia kan....................

oke. kami yg bukan kupu2 ni jahat sgt plak malam ni..geram sey.

No comments:

Post a Comment