Monday, October 17, 2011

Kisah 17 oktober 2011

Since arini sgt hectic dengan aktiviti berjimba2 buang masa keluar masuk opis .pg2 dah terkejar nak gi beli itu ini..dan akhirnya terkocoh2 dengan preparation state meeting..
termasuk TRAGEDI di depan pintu pagar MuZie
sangat tragis membawa kami sampai ke sekitar airport Sultan Mahmud sinun..tetttt.

as committee, aku rase sgt stressed dengan malaun2 staff atasan yg memerintah org dan mengarah2 dengan penggunaan word SEKARANG hello makcik,aku br nak amik napas dah ko dtg bwk muke kemek x psl2 la kan..tutup citer lah psl yg best ni.

actually sebelum TRAGEDI tu berlaku, (cerita aku dah tunggang langgang ni).NazRi ade bisik2 ajak gi somewhere Jumaat ni..
kunon2 aku ckp nak amik tempoh bertenang dulu nak fikir..padahal dah bitau mak dah td..mak x de ckp x leh gi pun(maknanya boleh la kan?)..tambah2 lak mak ckp "Beli beras siam hat 10kg tu skali.." x termasuk pesanan along suh beli selimut hat soploh hengget katenya..
maknanya confirm leh gi kan..kan kan..

aku x menjeleskan adik aku lg nak bitau aku nak gi jenjalan kalo x de aral melintang nanti..
lamenya x gi jenjalan ngan geng2 single mingle ni..last buek keje mcm ni bulan puasa, tp setakat gi bukak puasa skali n lepak2 kat org lelong2 brg2 raya je lah kan.

**teringat kata2 seorang teman ::Kalau dah kawen , suami mesti nak suh kite bancuhkan air untuk dia.-setelah dia dgr aku jawap"kalo dia nak air, buat sendiri..or just bancuh 3 in 1 je"
motif??? suke ati aku la dah life aku..

4 comments:

  1. maka carilah org yg mmg kita rela nak bancuh air.. wakakakak

    ReplyDelete
  2. hoooreeeyyyyy....kena plan betul2 sapa yg pegi dn naik keta sape...klu x susah nnt..

    ReplyDelete
  3. nazri kire brape org join..pastikan muat pegi muat balik dengan brg2..hahaha

    ReplyDelete
  4. saya minum air mineral, botol sentiasa ready kat tepi. saja kabo hehe

    ReplyDelete