Wednesday, September 21, 2011

slow down

nearly 1 week x update blog..main game kat fesbuk pun dah kurg.
perasaan nak jimba2 sana sini pun makin lama makin kurang dan hampir tadak dah.

nak update blog pun fikir 10 kali since selalunya update blog psl ape yg dibuat ape yg dialami n more to cerita ceritut bout myself.

im gonna think to write bout anything else la pasnih..cukup2 la korg bc psl my life..muak nanti..plus buat ape lah nak diceritakan kat org kan. no need pun.

so fesbuk pun jrg dah sket meng'express' my feeling..unless x tahan sgt dah..karang duk tulis perasaan marah n bengang ade lak kate aku buat dose ngutuk org..oke fine..stop it. kalo x suke baca just hide my status or plg afdal just delete me from list.

ckp psl fesbuk ni..tgh cr masa nak reduce fren list kat FB.yg mana masuk dlm list ntah or x kenal akan di buang la.


notatulisantanganku::i need to back to old version of my way in expressing my feeling, releasing my tension. get back to my diary..i mean written one lah..so esok nak gi cr diari yg dah stop tulis bulan 3 aritu..hahaha

1 comment: