Tuesday, April 3, 2012

tabahlah

oke lepas baca header seorng blogger, i had promised myself x mo mengeluh or kutuk2 org lagi dah kat blog.
arini i tgk gambar Raja Muda Perak yg attend konvo poli ungku omar dlm mata sembab n bengkak2. sgt profesional sungguh.

korg agak2 leh tabah ke mcm dia?
i ni nak kate tabah pun idak le sangat. tp boleh bertahan la walopun td duk gegeh menitiskan air mata tgk citer 3 janji bile si Khusyairi tu mati. apekah.

oke x de mende nak melalut pon. cume terfikir esok2 iols mati, ade org akan menitiskan air mata ke tuk i?

No comments:

Post a Comment