Thursday, August 23, 2012

Salam Aidilfitri

x terlewat kan nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada kawan2 blogger yang sudi singgah kat blog saya ni.

Raya tahun ni getir n penat since raya ke-3 saya dah kembali bertugas. Jangan di tanya kenapa sebab saya sendiri malas nak mengulas lanjut. nanti sakit ati kan.

Penat sebab on 2nd day raya ade majlis pertunangan kat umah n skali harung dengan open house. mmg pengsan penatnya. esok pg2 tu gi kije lak. huh sgt cemerlang raya saya kali ini

2 comments:

  1. selamat hari raya aidilfitri kak..maaf zahir dan batin..lama x sembang dgn kak ni..bz sokmo yek

    ReplyDelete
  2. Ada yang Raya busy (kena kerja). Ada yang busy Raya (raya sakan) Hmm.

    ReplyDelete