Tuesday, June 17, 2014

Out Station + Pindah rumah

Assalamualaikum..

Dah masuk minggu kedua out station ke Wilayah Selatan atau lebih tepat lagi JDT.

LAst week 3 hari berkampung di Mersing (gigih tempuh hutan Jamaluang ke Jembalang ntah) scary sungguh perjalan nya melalui hutan tebal masa angka jam menginjak 7.30 malam. paling siok just jumpe 5 biji kereta sepanjang2 jalan. mcm citer antu tu..dah lah 2-2 pompuan.. mmg haru, sepanjang jalan x bercakap.

Tu episod ke Mersing last week. This week ke JB.. sibuk penghuni Jb especially pekerja bangla dan nepal yg bertungkus lumus mengindahkan bandar JB dan sepanjang jalan nak ke The Zone. sebab persediaan Kembara Mahkota Sultan Johor.

oke la kan. ade drebar skali. x payah nak fikir sgt psl transport n parking kan.
arini dah hari kedua meaning ade 2 hari lagi nak kene stay Jb

Bilik sewa baru pon belum dpt lg. x sanggup nak ulang alik g keje naik train sampai 17 stesen sehala.
selalu drive sampai opis. biarlah jem sket2 pon
now baru rasa erti bersyukur bile dah x untung ni kan......

Adoila.. merungut2 pon x elok tuk kesihatan mental.
so bertabahlah..

org Putrajaya pon sibuk, sampaikan kain baju raya dia pon x amik lg ni.. oke nanti sistem barter ye, saya nak beg kanggaroo as u promised before. hahaha

No comments:

Post a Comment