Friday, May 23, 2014

Vacation 2014

Makin pening dan sedikit serabut (bollok wok)
still x tau either stay Ktrg or transfer.
surat menyurat penamatan sewaan peralatan opis dah dapat copy tuk opis cawangan.
then dah check agreement sewa bangunan semuanya tamat tahun ni.
plg cepat 31 July for HTRg.. Ogos for Besut.. Oct for Ktrg n Dungun and Nov for Kemaman.

Malas nak fikir sangat kot difikir makin sakit kepala. stress pulok.
so proceed dengan hal lain. banyak perkara lain yang tunggu turn kan.

Vacation for this 2014 starting with

1) Ho Chi Minh ( MIddle April)

Suppose next vacation Septmber 16-19. (tapi bile check jadual kelas time tu revision week oke)
Mak Ngah mikir banyak kali ni.. dah la pegi 4 ari.. exam final plg awal 24 Sept..
i donno..

ops.. tetibe hale ke stress sgt terjebak dengan my BFF kat opis Huda.
ajak gi Pulau Redang.. actually dia pegi dengan geng2 yg dah ade famili.
tapi last minit deme x nak pegi tinggal famili Huda je..
so ape lagi geng2 single pon join venture lah. hrp x jd baby sitter anak Huda. hahahaha

so we are going this 7 June.. kwang kwang kwang.. nama je rakyat terengganu tapi x pernah jejak kaki ke pulau2 yg ade kat terengganu ni kecuali gi kije kat Pulau Kambing. kih kih kih kih..


tapi snorkling x pakai spek nampak ke ikannya nanti?haishhh

No comments:

Post a Comment