Wednesday, March 5, 2014

keluh kesah sebuah kehidupan

jangan komen banyak sangat la bila baca tajuk entry kali ni..
Mak Ngah stress but baru je rase ilang stress sket dlm 20% lepas berjaya siapkan assignment Math..
Alo ence lecturer pon agak2 la..bagi smalam kene submit sabtu pagi2 buta sebelum test..

bukan ape, bulan Feb ni Mak Ngah banyak travel.. kursus ke IPN Sabak Bernam awal bulan Feb..
middle Feb dah terberjanji dgn mak n litle sis ..terbang gi Langkawi..baru touch down Trg, dah malamnya ke Sungai Petani by bus plak..kursus di INTAN..Alhamdulillah seronok kursusnya..

will make special entry bout that..tunggu free la ye..

dari se awal bulan x fokus study..

tambah plak kelas last weekend sampai 2 hari berturut. buat lagi BBQ dgn geng2 ketat n sporting morting tu..
telan lagi kambing byk2..udahnya Mak Ngah tido dlm kelas math..duduk sikit punye depan..boleh tido..
n 2 chapter x tau ape study.:(

n smalam x leh nak study psl x terbit mood..
Alhamdulillah malam ni dapat study 2 chapter tu dgn gigih n siapkan asgn.
entah betol ke idak x tau ler..

cume nak kene study sendiri another 2 chapter yg konpem ence lecturer x ajo sbb dia ckp susah n dia akan skip.
tapi syg tu markah 30 oke.. nangis aku..yg remaining 70% tu entah betol ke idak buatnya..

yg confirm english nyer subject dah ke laut sebab speaking test blur..duk repeat mende sama..oke nanges kuat2..

test 1 law pon dah hancur sbb amik 2 kali tolak dah 5%..nangis berlagu..

abistu nak score subject ape ni?
aim sem ni nak dean list n nak lg tinggu dr gpa sem lepas..so kene dapat at least 3.8..
possible ke? kot dpt 4.0 aku belanje yg tersayang Nasi Arab...pejam mata bayar..huhuhu

oke..esok keje..
mane nak bgn pg2 nak iron baju n masak bekal..

daaaaaa

No comments:

Post a Comment