Friday, September 27, 2013

hectic+stressfull

Dugaan hadir tak kira masa dan ketika.
kadang2 datang bertimpa2 macam pepatah melayu cakap
:Sudah Jatuh Ditimpa tangga: terpijak tahik ayam. (yg ni aku tambah)

Semalam dah bermula peperiksaan final tuk semester 1 pengajian aku ni..
macam x percaya je. sekejap je waktu berlalu. dah nak abis part 1.
umur makin bertambah (penyakit lupa dan hilang ingatan makin menjadi2. risau betol)

masa tengah2 cantik nak study ni lah macam2 datang.
nak kene keje luar. time ni lah CEO baru datang nak berkenalan.
kite AJK pantry bulan ni berhempas pulas gi cari menu nak bagi ceo makan. adoila..

Tak termasuk agenda Audit ISO dr pada auditor dalaman 2-3 minggu lagi ni.
elok plak nama naik kene gi KL lagi.kursus je la kejenya.

aritu dah aku bilang masa nama naik awal bulan 9. tapi dah ade pegawai atasan
yang buat2 bijak pandai x bagi pegi suh ganti dengan orang lain atas alasan kawan tu
tak cukup kursus. bile aku cakap kursus tu wajib semua staff kene pegi x percaya.
ni nama naik lagi x leh nak tukar siri lain dah.

elok2 last paper pagi. lps exam kene travel g KL plak.
Masya Allah, kuatkan lah semangat aku ni..

Masa2 tgh exam ni lah pulak datang idea nak buat kenduri aqiqah tuk Auni Aqilah.. sabau ajelah MakNgah oi.

Study group maintain setakat ni. jangan duk cakap aku gi dating or menggatal dgn jantan sudah.
kami study ramai2. sebenarnya tak susah pon hidup as orang Single x kawen lagi ni.

yang susahnya masyarakat sekeliling yg susah2kan mulut depa tu duk mengata mengutuk.
haish...

good luck for me.. next paper Selasa ni..

No comments:

Post a Comment